06 -11 321 222

Auto rijbewijs (B)

Standaard rijlessen

De standaard rijlessen duren 90 minuten. Je wordt op de door jou opgegeven plek opgehaald en weer terug gebracht. Tijdens deze lessen leer je om op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer. We beginnen met voertuigbeheersing en gaan dan stap voor stap verder aan het verkeer deelnemen. Ook de bijzondere manoeuvres komen aan bod. Uiteindelijk sluiten we de lessen af met een examen bij het CBR.

Rijlessen in een automaat

Sinds eind 2016 geven wij ook rijlessen in een automaat. Vooral voor kandidaten waarbij het schakelen wat moeizamer gaat door concentratie-en/of coördinatie problemen wel of niet veroorzaakt door ADHD/ASS en lichamelijke beperkingen is dit een uitkomst.
Je kunt direct starten met een proefles in de automaat of eerst beginnen in de schakel om te kijken wat beter bij jou past. Ook geven we je graag advies wat de beste optie is voor jouw situatie.

wagenpark-21

Let op vanwege de enorme aanvraag naar rijlessen is het ook bij ons druk in de agenda's en kan het zijn dat er een wachttijd is om te starten met je rijlessen. Schrijf je dus op tijd in!

MAAK GEBRUIK VAN HET ONLINE INSCHRIJF FORMULIER EN KRIJG EEN GRATIS PROEFLES.

GRATIS PROEFLES