20 jaar ervaring!

Rijschool Maud is dit jaar al  11 jaar actief in regio Westland, maar wel met 20 jaar ervaring.
Begonnen met 1 instructrice en vandaag de dag rijden er 9 instructrices en instructeurs rond. 

We hebben 5 handgeschakelde en 2 automatisch geschakelde auto's. De schakelauto's zijn een Kia Stonic, de automaten een Toyota Yaris en de Kia Sportage wordt gebruikt voor de BE lessen.

Ik ben Maud van Gent en rij-instructrice van beroep. Dit doe ik ruim 15 jaar en na een aantal jaar voor rijscholen gereden te hebben heb ik besloten om zelf een rijschool te starten. Met de ervaring van de afgelopen jaren en persoonlijke invulling. Wil ik graag iedereen op een veilige, leuke en gezellige manier aan een rijbewijs helpen. De leerling staat voorop en ik denk graag mee wat de beste invulling van zijn of haar rij-opeiding is. Want geen 1 leerling is hetzelfde.

Maud

Instructrice & Eigenaresse

Ik ben Jamie. Sinds 2014 bij Rijschool Maud in dienst. Nadat ik zelf mijn rijbewijs had gehaald ben ik gestart met de opleiding tot rij-instructeur. Nog geen dag spijt gehad. Het mooie aan lesgeven vind ik het avontuur dat wij samen doormaken, van de 1e les tot aan het rij-examen.

Jamie

Instructrice

Ik ben Elianne. Ook ik ben sinds 2019 werkzaam bij Rijschool Maud. Ruim 20 jaar ben ik actief als instructrice.

Elianne

instructrice

profiel inge 1

Inge

Instructrice

Ik ben jordi, als enige man mag ik dit team versterken met het begeleiding op de simulator en daarnaast zorg ik ervoor dat alle planning op orde is. Sinds 2020 versterk ik dit super team. Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding tot rij instructeur zodat ik zelf ook de leerlingen in de auto kan gaan begeleiden.

Jordi

Instructeur

image00006

Nadine

Instructrice

L

Wijai

Instructeur

image00013

Mieke

Instructrice

image00001

Amy

Kantoor

image00018

Maggie

Simulator

profiel foto vrouw

Lisa

Simulatorbegeider

profiel foto vrouw

Noortje

Simulator