Over ons

Wij als Rijschool Maud van Gent bestaan uit een vrolijk team van 6 energieke vrouwen die jou graag willen helpen met het behalen van je rijbewijs......

Carwash foto kl

Maud van Gent

Rij instructrice
Ik ben Maud van Gent en rij-instructrice van beroep. Dit doe ik ruim 15 jaar en na een aantal jaar voor rijscholen gereden te hebben heb ik besloten om zelf een rijschool te starten. Met de ervaring van de afgelopen jaren en persoonlijke invulling. Wil ik graag iedereen op een veilige, leuke en gezellige manier aan een rijbewijs helpen. De leerling staat voorop en ik denk graag mee wat de beste invulling van zijn of haar rij-opeiding is. Want geen 1 leerling is hetzelfde.
wagenpark-20

Jamie

Rij instructrice
Ik ben Jamie. Sinds 2014 bij Rijschool Maud in dienst. Nadat ik zelf mijn rijbewijs had gehaald ben ik gestart met de opleiding tot rij-instructeur. Nog geen dag spijt gehad. Het mooie aan lesgeven vind ik het avontuur dat wij samen doormaken, van de 1e les tot aan het rij-examen. 
Nel

Nel

Rij instructrice
Ik ben Nel. Sinds 2019 zit ik in dit gezellige team van rij-instructrices. Graag ga ik samen met de leerling de uitdaging aan om hem of haar naar het praktijk examen te begeleiden.
DSC_0060_edited (1)

Elly

Rij instructrice
Ik ben Elly. Sinds 2016 mag ik het team versterken. De ruim 15 jaar ervaring in het lesgeven zet ik graag in om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je rij-examen. Een prettige en ontspannen sfeer vind ik daarbij heel belangrijk. Het leuke aan dit vak vind ik de variatie; er is geen les hetzelfde, elke leerling is anders en dat vind ik zo boeiend.
wagenpark-28

Elianne

Rij instructrice
Ik ben Elianne. Ook ik ben sinds 2019 werkzaam bij Rijschool Maud. Ruim 20 jaar ben ik actief als instructrice.
wagenpark-28

Monica

Rij instructrice
Ik ben Monica. Sinds 2020 bij rijschool Maud aan het werk. Voornamelijk ben ik de instructrice op de automaat.