Rijsimulator
Als een van de weinige rijscholen hier in de omgeving bieden wij rijlessen in een rijsimulator aan. 
In deze zeer realistische simulator begin je op gemak met je rijlessen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd door de virtuele instructeur Viktor. Het is trouwens onze eerste en enige mannelijke instructeur in ons team 😉. Doordat de les in een virtuele omgeving is opgebouwd, begint jouw les direct op de juiste locatie en ben je geen kostbare tijd kwijt aan het vinden van een geschikt oefengebied.
 Ook de verkeersdrukte is afhankelijk van welke les je doet en je hebt dus geen last meer van de spits en files.

Je kunt geheel zelfstandig oefenen, Viktor geeft je eerst alle aanwijzingen en herhaalt zolang het nodig is. Daarnaast krijg je een sterkte/zwakterapport na de les te zien en gemaild. Hier kun je zien wat nog extra aandacht nodig heeft. Indien nodig zullen wij de extra aanwijzingen en tips geven.
Tijdens de lessen worden de volgende onderdelen behandeld; voertuigbediening/beheersing, voorrangsregels en het kijkgedrag zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Ook de snelweg wordt behandeld. Zodra de simulator training is afgerond, zul je beginnen met je “echte” rijlessen. Doordat je de meeste handelingen al gehad hebt zul je de onderdelen van de lessen ook sneller afronden.
Het is niet alleen prettig om op de simulator te beginnen, ook je slagingskans wordt vergroot t.o.v. het landelijk gemiddelde. Uiteindelijk zul je ook minder lessen nodig hebben in de “echte” lesauto. Zo wordt je totale rijopleiding een stuk goedkoper.
Ben je nieuwsgierig of dit wat voor jou is en wil je graag de simulator in het echt proberen? Schrijf je dan vrijblijvend in via de website of stuur een Whatsapp bericht naar 0174 500 504 en wij nemen contact op met jou om een proefles in te plannen en je eventuele verdere informatie te geven.

voorbeel rijsimulator